Başkan Mandalı Belediyede Staj Yapacak Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

09.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 1 yıl boyunca Kapaklı Belediyesi’nde staj yapacak öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Başkan Mandalı öğrencilerin öneri ve beklentilerini dinleyerek, onlara belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sohbetin ardından Başkan Mandalı öğrencilere staj yapacakları yerleri gösterdi.

ÖĞRENCİLERİMİZE HER KONUDA YARDIMCI OLACAĞIZ

Staj görecek öğrenciler heyecanlı olduklarını belirtirken Başkan Mandalı; ‘’ Öğrencilerimize stajları boyunca her konuda yardımcı olarak, stajları bittiğinde çalışma hayatlarına daha donanımlı bir şekilde atılmaları için yol göstereceğiz. Tüm stajyerlerimize başarılı bir staj dönemi diliyorum.’’ dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.