Başkan Mandalı Aşure Dağıttı

29.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında muharrem ayı dolayısıyla cuma namazı çıkışı aşure dağıtımı yapıldı.

Sosyal belediyeciliğin anlayışı gereği her fırsatta vatandaşın yanında olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlarını unutmadı bu yılda geleneği bozmadan ilçe genelindeki camiierde cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

Cuma namazı çıkışında Bahçeağıl Camiindeki aşure dağıtım programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , Bahçeağıl muhtarı Halim ÇELEBİ ve belediye personelleri katıldı.

Kapaklı Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organizasyonu ile muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımından oldukça memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Muharrem Ayı Dayanışma, Paylaşma Ayıdır

Muharrem ayı dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , ''Muharrem ayımız sevgi, kardeşlik ilişkilerinin geliştiği muazzam bir aydır. Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşatabilmek için muharrem ayımızın lezzeti olan aşure dağıtımıyla vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuldu. Kapaklı ilçemiz, birlik beraberlik ve barışın temsili olan Trakya'nın önemli ilçelerindendir. Sevgiyle çıktığımız yönetim anlayışımızın ilçede de hakim olması bizleri mutlu etmektedir. Bu vesileyle Hicri yılbaşımızın ve aşure gününün tüm islâm alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.