Başkan Mandalı Özel Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin Açılışına Katıldı

23.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Özel Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Cumhuriyet Mahallesi Erbay Plaza’da düzenlenen tören ile açıldı.Dünya Diş Hekimleri gününe de denk gelen polikliniğin açılışı, 22 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 16:00’da Erbay Plaza 2. katta düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Düzenlenen açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'da katıldı.

”GÜZEL HİZMETLER VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Törende konuşan Özel Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi ve aynı zamanda Diş Hekimi olan H. İsmet Yasal, ”Sevgili Belediye Başkanım Kapaklı’da güzel hizmetler yapıyor, biz de Kapaklı’da güzel bir poliklinik oluşturarak güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bugün 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü ve normal açılışımızın tarihi yakın olduğu için bugüne denk getirmeye çalıştık. Burada emeği geçen başta Şevket, Ziya, Volkan arkadaşıma ve herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Açılış Töreninden önce konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘Açılışımıza hepiniz hoş geldiniz. Kapaklımız yapılan yatırımlar ile her geçen gün daha dabüyüyor ve gelişiyor. Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik diyor sevgili Yunus Emre. İşte bizde Kapaklı'da bu anlayışla çalışıyoruz. Tek amacımız halkımızın gönlünü yapmak, kalbini kazanmaktır. Ben Öncelikle 22 Kasım Diş Hekimliği gününde böyle güzel bir polikliniğin açılışını yapmaktan ayrı bir mutluluk duyduğumu özelikle ifade etmek isterim ve bu güzel polikliniği ilçemize kazandıran yatırımcılarımıza da sizlerinde huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.

‘TÜM HEKİMLERİMİZİN ÇALIŞMALARI BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR’

Sevgili dostlar, özellikle her yaştan kişinin yaşadığı ağız diş ve dişeti rahatsızlıkları birçok hastalığın belirtisi olabilir. Diş ve dişeti hastalıkları sindirim sistemi, solunum sistemi hatalıklarına, kalp kapak hastalıklarına neden olabilir. Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, tüm diş hekimlerimizin yaptığı çalışmalar, büyük önem arz etmektedir.

‘DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ KUTLU OLSUN’

Özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerimiz ile ailelerin yanı sıra hepimizin ortak sorumluluğudur. Diş sağlığı gibi insani ve kutsal bir görevi yerine getiren başta ilçemizde görev yapan diş hekimlerimiz olmak üzere tüm diş hekimlerimizin ‘22 Kasım Diş Hekimleri Günü’ kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyor ve polikliniğimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.’ dedi.

Mandalı ve Yasal’ın konuşmalarının ardından polikliniğin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Açılış sonrası Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hastalara bakım gösterilen üniteleri tek tek gezerek bilgiler aldı. Törenin resmi açılışından sonra diş röntgeni çektiren Başkan Mandalı, aynı zamanda polikliniğin resmi olarak ilk hastası oldu.

Poliklinik sahibi İsmail Yasal, Erbay Plaza sahibi Şevket Erbay ve poliklinikte hizmet veren hekimlerin hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından açılış törenini sona erdi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.