Başkan Mandalı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurul Toplantısına Katıldı.

12.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI 11 Şubat Pazar günü Çerkezköy ilçesinde düzenlenen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 23. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı. Başkan Mandalı odanın en eski üyelerine ve üye aidatlarını en erken ödeyen üyelere plaketlerini takdim etti.

BAŞKAN MANDALI ''BİZİ NEDEN İLÇE YAPTINIZ''

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı genel kurul toplantısında yaptığı konuşmasında Kapaklı’nın ilçe olmasına rağmen mağdur edildiğini belirterek, “Biz ilçemizde Esnaf Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi kurulsun istiyoruz. Diğer 9 ilçede var ise bu odalar, Kapaklı ve Ergene’de yoksa bizi neden ilçe yaptınız?”dedi.

'' İLÇENİN OLMAZSA OLMAZIDIR''

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 23. Olağan Genel Kurulu’na katılan ve burada bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ’ın iki tane mağdur ilçesi olduğunu belirten Mandalı, “Kapaklı ve Ergene ilçeleri maalesef hizmetten yoksun kalıyor. Kapaklı, Tekirdağ’da en hızlı büyüyen ilçelerin başında geliyor. Biz burada Esnaf Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kredi Kefalet kooperatifi kurulsun istiyoruz. Bunların hiçbiri yok. İktidar partisi mensubu arkadaşlarıma sesleniyorum. Her iki ilçeye bu odaları istiyoruz. Bu odalar bir ilçenin olmazsa olmazıdır. Diğer 9 ilçede var ise bu odalar, Kapaklı ve Ergene’de yoksa bizi neden ilçe yaptınız? Biz Çerkezköy’ü çok seviyoruz. Ama omuz omuza hem Çerkezköy hem de Kapaklı’yı yüceltmek istiyorsak bu hizmetleri almalıyız. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının ismi Çerkezköy-Kapaklı-Saray Ticaret ve Sanayi Odası olması lazım. Bir an önce bu isimi değiştirsinler. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün ismi de Çerkezköy-Kapaklı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olsun. Çünkü OSB’nin yarısından fazlası Kapaklı sınırlarında.” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Mandalı genel kurul toplantısının hayırlı olmasını dileyerek oda seçimlerinde tüm adaylara başarılar diledi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018