Başkan Mandalı Çamlık Parkını Ziyaret Etti

15.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI Cumhuriyet mahallesi Mithatpaşa caddesi üzerinde yer alan Çamlık parkını ziyaret ederek özel olarak tasarlanan mangalları yerinde inceledi.

Çamlık parkı ziyaretinde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Mandalı yaptığı açıklamasında '' İlçemiz genelindeki tüm parklarımıza yenilikler katmaya devam ediyoruz. Özel olarak tasarlanan mangallarımızı Kazak gölümüzden sonra Çamlık parkımıza da koyduk. Nefes alabildiğimiz bu alanları hep birlikte korumalı , sahip çıkmalı ve yaşatmalıyız. Parklarımızdaki çocuk oyun gruplarını ve spor aletlerini de yeniliyor bakımlarını da sürdürüyoruz. Ayrıca belirlediğimiz parklarımızda kafeteryalarımızı faaliyete geçireceğiz. Vatandaşlarımız aileleri birlikte parklarımızda oturup çay ve kahvelerini içebilecek.'' dedi

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.