Başkan Mandalı İşitme Cihazı Desteğini Sürdürüyor

25.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Karaağaç Mahallesi’nde ikamet eden %34 işitme engeli ve her iki kulağında da kalıcı işitme kaybı olan bir vatandaşa işitme cihazı takdim etti.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesinde bir araya geldiği Elif TÜRKOĞLU'na işitme cihazını teslim etti.Başkan Mandalı açıklamasın da “Elif kızımızın işitme cihazına ihtiyaç duyduğunu öğrendim hemen ilgili müdürlüklerimiz ile görüşüp kendisine temin ettik. Onlar mutlu ise biz de mutluyuz. Engelli vatandaşlarımız hayatlarını kolaylaştıracak olan bu yardımlarımızı güzel günlerde kullansınlar, onlara destek vermek açısından mutluyuz” dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.