Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir ALBAYRAK Muhtarlarımızı Ziyaret Etti

05.12.2017 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçemizde görev yapan mahalle muhtarlarına ziyarette bulunarak öneri ve taleplerini dinledi.

MUHTARLARIN ÖNERİ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Albayrak’ın ilk durağı ilçemiz İnönü Mahallesi Muhtarı Sabahattin Mandalı oldu. Ardından sırasıyla Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç'u, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz'i, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın'ı, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Yüksel Öztürk'ü, Fatih Mahallesi Muhtarı Metin Yurteri'yi, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Aladağ'ı ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan'ı ziyaret ederek muhtarların mahalleleri için öneri ve taleplerini dinledi.

‘’MAHALLELERİNİ EN İYİ TANIYAN, BİLEN MUHTARLARIMIZDIR’’

Mahallelerde sürdürülen çalışmalar hakkında muhtarlardan bilgi alarak ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Başkan Albayrak, , "Muhtarlarımız, bizim önemli yol arkadaşlarımızdır. Bu anlamda muhtarlarla çalışmaktan, onların yönlendirmesi ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştirmekten oldukça memnunuz. Tekirdağ il genelinde toplamda 355 mahallemiz var. Mahallelerini en iyi tanıyan, bilen kişiler muhtarlarımızdır. Bu yüzden de devam eden çalışmalarımızda sürekli olarak muhtarlarımızla koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Ben, yol arkadaşım olan bütün muhtarlara teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.