Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Dernekleri Ziyaret Etti

02.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İlçemizdeki hemşehri derneklerini ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

1 Kasım 2017 Çarşamba günü sabah erken saatlerde Kapaklı’ya gelerek sabah namazını Merkez Camii’nde kılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ardından Kapaklı’daki bazı hemşehri derneklerini ziyaret etti. Kapaklı’da faaliyet yürüten Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sinoplular Derneği ve Uzunköprü-Meriç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, Dernek Başkanları Nazif Çelen, Şakir Demirel, Hakan Tunca ve üyelerle bir araya geldi.
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak, Kapaklı'daki tüm içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenileneceğini belirtti.Ayrıca Başkan Albayrak Büyükşehirin yatırımları hakkında bilgiler vererek bu yıl Kapaklı yılı olacak ve hizmetlerimize daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz'' dedi.