Atık Getirme Merkezi Hakkında Bilgilendirme Çalışmaları İlçemiz Genelinde Devam Ediyor

16.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından kurulan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ilçe genelinde vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar ellerindeki 13 farklı atık kategorisindeki atıkları tesise getirerek atıkların doğaya zarar vermeden geri dönüşüme gönderilmesini sağlıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ilçe genelinde Atık getirme merkezinin faaliyetlerini ve kabul edilen atıkları anlatmak için Kapaklı Küçük Sanayi Sitesi esnafına broşür eşliğinde bilgilendirmelerde bulunarak oluşan atıklarını ne yapacakları ve nereye teslim edecekleri anlatıldı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Konuyla ilgili yaptığı açıklamasında '' Atık getirme merkezimizde Kağıtlar, kartonlar, plastikler, metaller, camlar, ahşaplar, tekstiller, piller, floresanlar, elektrikli ve elektronik ekipmanlar, ilaçlar, yağlar, ömrünü tamamlamış lastikler atık getirme merkezimizde toplanıyor.Oluşan bu atıklar çevreye zarar vermemesi için evsel atıklardan ayrı biriktirilmesi ve atık getirme merkezimize teslim edilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımız bu konuda 444 80 59 dan Belediyemiz Temizlik işleri müdürlüğümüzü arayarak bilgi alabilirler. Kentimiz genelinde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.'' dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018