Albayrak, Kapaklı Kültür Merkezi İnşaatını İnceledi

28.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve Belediye başkanımız İrfan MANDALI, yapımı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi proje çalışmalarını yerinde incelediler. Kültür merkezi projesi hakkında konuşan başkan MANDALI; " Her yıl 10 bin kişiden fazla göç alan işçi kenti Kapaklı'mız için, kültür merkezimiz büyük önem arz ediyor. Yoğun iş hayatının stresini, kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz ile bir nebze hafifletmeyi düşünüyoruz. Kapaklı'mız için böylesine büyük yatırımlara destek verdiği için büyük şehir belediye başkanımız sayın Kadir ALBAYRAK'a ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kültür Merkezi inşaat alanını ziyaret eden Başkan Albayrak'a, belediye başkanımız İrfan MANDALI çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler aktardı. Kültür merkezi inşaatının incelenmesinin ardından ilçemiz Kaymakamı Mehmet YÜZER'i, büyükşehir meclis üyelerimizi ve esnaflarımıza ziyarette bulundular, hayırlı işler dilediler.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.