Ahmetbey Belediye Başkanı Başkan Mandalı'yı Ziyaret Etti

19.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanımız İrfan MANDALI'yı makamında ziyaret etti.

Mustafa Altıntaş ziyaretinde, Belediyecilik hizmetlerine katkı ve desteklerinden dolayı belde halkı adına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI'ya plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Başkan Mandalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasında '' Trakyamızdaki tüm belediyelerimiz ile istişarelerimizi sürdürmeye ve birbirmize destek olmaya devam edeceğiz. Ziyareti için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her zaman Kapaklı Belediyesi olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz. Trakya'ımız da birlik ve beraberliğimiz tüm belediyelerimiz ile güçlü bir şekilde devam edecek'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.