2018 Yılı Toplu Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı

05.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni kayıtları 05 Şubat 2018 Haziran tarihi itibariyle başladı. Kayıtlar 30 Mart 2018 tarihinde son bulacak.

Kapaklı Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı ile geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni 2018 kayıtları başladı. İlçedeki çocuklara yönelik düzenlenen Toplu Sünnet Şöleninde bu güne kadar binlerce çocuğu, uzman hekimler tarafından sünnet ettiren Kapaklı Belediyesi yeni dönem kayıtlarının tamamlanmasından bir süre sonra çocuklara sünnet kıyafetlerini dağıtacak. Ardından Ağustos ayı içerisinde belirlenecek tarih ile çocukların doyasıya eğlenebileceği bir şölen gerçekleştirecek.

Kayıtların 30 Mart 2018 Cuma günü mesai bitiminde sona ereceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Dar gelirli ve yoksul ailelerimiz bu tarihe kadar çocuklarını Belediye’ye getirerek, kayıt yaptırsınlar” dedi. Mandalı “ Düzenlenecek sünnet şöleni ile Kapaklı’daki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmaya devam ediyoruz” dedi.

BAŞVURUDA BULUNSULAR

Başkan Mandalı “ Geçtiğimiz yıllarda maddi durumu iyi olmayan birçok ailemizin çocuklarını sünnet ettirdik ve onlar için sünnet şölenleri düzenledik. Bu yıl da bunu devam ettiriyoruz. Artık şölenimizi geleneksel hale getirdik. Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ailelerimizin Kapaklı Belediyesi’nde 7’ncı katta bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğüme şahsen müracaat etmelerini ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğumuzun ve anne - baba kimlik fotokopisi, sünnet olacak çocuğumuzun ikametgah belgesi ve yine muhtarlıklardan alınacak olan fakirlik belgesini yanlarında bulundurmaları gerekiyor" açıklamasını yaptı. Ayrıca Vatandaşlarımız 444 8 059 Dahili: 178 nolu telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilirler” . diye konuştu

Başvurular için gerekli şartlar ve evraklar;

1- İkametgah İlmuhaberi (muhtardan)
2- Fakirlik Belgesi (muhtardan)
3- Anne,Baba ve Çocuk kimlik Fotokopileri
4- Muvafakatname (Sağlık İşleri Müdürlüğünden alınıp doldurulacak)
5- Başvuru için yaş sınırı 5-12 yaş (60 ayını doldurmuş olmak) arasında olacaktır.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018