Çocuklarımıza Yarı Yıl Tatilinde Yüzme Kurslarımız Başladı

30.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte öğrencilere yönelik düzenlediği hızlandırılmış yüzme kursları başladı.

Kapaklı Belediyesi öğrencilerin yarıyıl tatilini ücretsiz yüzme kursuyla renklendiriyor. Öğrencilerin sömestre tatilleri için hem eğlenerek hem de öğrenecekleri sportif faaliyetler hazırlayan Kapaklı Belediyesi, 7-15 yaş gurubu öğrencilere yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları başladı.

Çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, “Küçük yaşlarda spora kazandırdığımız çocuklarımız için sürekli çalışarak her anı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Tatil boyunca evlerinde sıkılmamaları için onlara tekrar yüzme kurslarımızı açtık. Çocuklarımız yüzme kurslarımızda hem eğleniyor hem de yüzme öğreniyorlar.Gelecekte iyi bir sporcu olacaklarını ve ülkemizi iyi temsil eden bireyler haline dönüşeceklerini biliyoruz. Tek amacımız bugünün gençlerini geleceğe güçlü bir şekilde taşıyabilmek” dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018