Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül Başkan Mandalı'yı Ziyaret Etti

23.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül, 5 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde Belediye Başkanımız İrfan MANDALI'yı makamında ziyaret etti.

5 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkan olarak adaylığını açıklayan Erkan Zümbül, ziyaretlerini sürdürüyor. Çerkezköy ve Kapaklı’da esnafları ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdüren ve Başkan Mandalı’yı Olağan Genel Kurul’a davet eden Zümbül, seçim çalışmaları hakkında Mandalı’yı bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 5 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’nun esnaf için hayırlı olmasını dileyerek yapılacak olan oda başkanlığı seçimlerinde başarılar diledi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018