GÖKÇE ile 29 Ekim Cumhuriyet Konseri

12.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından 29 Ekim Pazar günü saat 20.00 'da Eski Belediye meydanında Gökçe ile 29 Ekim Cumhuriyet Konseri düzenlenecek.

Kapaklı Belediyesi’nin öncülüğünde yapılacak kutlamalarda, Cumhuriyet Yürüyüşü ve fener alayının ardından Eski Belediye Meydanı’nda saat 20.00’da Gökçe sahne alacak. Başkan Mandalı, “Özgür, bağımsız ve onurlu bir yaşamın değerlerini yücelten Cumhuriyetimizin 94’üncü kuruluş yıl dönümünü, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlayacağız. Cumhuriyet’in kurulmasında büyük bedel ödeyen dedelerin torunları olarak bugün aynı inançla Cumhuriyet’e olan bağlılığımızı, inancımızı çok güçlü olarak göstereceğiz Tüm hemşehrilerimi, geleceğe kıvanç içinde, umutla bakabilmek adına, öncülüğünü yaptığımız kutlama programımıza ve büyük yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

• Kadına Yönelik Şiddet Konulu Konferans

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele etkinlikleri kapsamında düzenlenecek konferansa tüm halkımız davetlidir.

28.11.2017

• Kanada 'da Eğitim ve Yaşam

Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı Kent Konseyi İş birliği ile 13 Kasım Pazartesi günü saat 14.00 'da Belediye Meclis toplantı salonunda düzenlenecek olan ve konuşmacı olarak Adam GARİPOĞLU 'nun katılacağı '' Kanada'da Eğitim ve Yaşam '' konulu seminere davetlisiniz.

09.11.2017

• CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ VE FENER ALAYI

Kapaklı Belediyesi tarafından 29 Ekim Pazar günü saat 19.00 'da Eski Belediye meydanından başlayacak olan '' Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı'' ve ardından saat 20.00 'da eski Belediye meydanında Gökçe konseri düzenlenecek.

11.10.2017

• Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri

20 Ağustos Pazar günü saat 11.00 'da düzenleyecek olduğumuz Kapaklı Belediyesi Büyük Yağlı Pehlivan güreşlerine tüm halkımız davetlidir.

11.08.2017