Eski Camii Caddesinde Tek Yön Uygulaması

.. - Kapaklı Belediyesi

Eski Camii Caddesi’nde yaşanan yoğun trafik nedeniyle Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK)’nın aldığı kararla tek yön uygulamasına geçildi.

7 Şubat 2018 tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK)’nın aldığı kararla Eski Camii Caddesi (Kapaklı Belediyesi önündeki cadde) tek yön uygulamasına geçti. Uygulama kapsamında araç sahipleri artık Eski Camii Caddesi üzerinden Pınar Bulvarı’na bağlanamayacak.

Komisyonun verdiği teklifte Kapaklı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası ve bankaların bulunduğu caddenin trafik yoğunluğuyla karşı karşıya olduğu için, Eski Camii Caddesi’nde tek yöne geçilmesi teklifi sunuldu. Caddenin Pınar Bulvarı’nın başlangıcından itibaren Eyüpoğlu Caddesi kesişimine kadar tek yöne geçirilmesi teklifi komisyon tarafından kabul edildi.

7 Şubat’ta alınan karar 12 Şubat 2018 tarihinden itibaren hayata geçerken, artık araç sahipleri Eski Camii Caddesi üzerinden Pınar Bulvarı istikametinde ilerleyemeyecek.

• Sınava Girmeye Hak Kazanan Personel Listesi

01/01/2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile sınava girmeye hak kazanan personel listesi.

19.02.2018

• Süt Sığırlarında Hayvan Besleme ve Hastalıkları Konulu Eğitim Düzenlenecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızca Eğitim Yayım Programı kapsamında Kapaklı Belediyesi Meclis Salonunda 22 Şubat 2018 Perşembe günü saat 10.00’da Prof. Dr. Levent ÖZDÜVEN tarafından “Süt Sığırlarında Hayvan Besleme ve Hastalıkları" konulu eğitim yapılacaktır.

16.02.2018

• İlçe Nüfus Müdürlüğünden (04.01.2018)

İlçe Nüfus Müdürlüğü Hafta içi akşam saat 18.00 ve Hafta sonu Cumartesi günü saat 17.00 'a kadar hizmet verecek.

04.01.2018

• 2018 YILI EVSEL KATI ATIK TARİFE RAPORU

27.10.2010 tarih ve 27742 sayılı Resmi Gazete’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanarak yürürlüğe giren ‘’Atıksu Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik’’ ve ‘’Evsel Katı Atık Tarifelerinin Belirlenmesine Yönelik Kılavuz’’da belirtilen hükümlere göre evsel katı atık maliyetlerinin çıkarılması ve bu maliyetler çerçevesinde tarifelerin oluşturulmasıdır.

26.10.2017