2018 YILI EVSEL KATI ATIK TARİFE RAPORU

26.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

27.10.2010 tarih ve 27742 sayılı Resmi Gazete’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanarak yürürlüğe giren ‘’Atıksu Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik’’ ve ‘’Evsel Katı Atık Tarifelerinin Belirlenmesine Yönelik Kılavuz’’da belirtilen hükümlere göre evsel katı atık maliyetlerinin çıkarılması ve bu maliyetler çerçevesinde tarifelerin oluşturulmasıdır.

RAPORU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

• Sınava Girmeye Hak Kazanan Personel Listesi

01/01/2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile sınava girmeye hak kazanan personel listesi.

19.02.2018

• Süt Sığırlarında Hayvan Besleme ve Hastalıkları Konulu Eğitim Düzenlenecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızca Eğitim Yayım Programı kapsamında Kapaklı Belediyesi Meclis Salonunda 22 Şubat 2018 Perşembe günü saat 10.00’da Prof. Dr. Levent ÖZDÜVEN tarafından “Süt Sığırlarında Hayvan Besleme ve Hastalıkları" konulu eğitim yapılacaktır.

16.02.2018

• Eski Camii Caddesinde Tek Yön Uygulaması

Eski Camii Caddesi’nde yaşanan yoğun trafik nedeniyle Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK)’nın aldığı kararla tek yön uygulamasına geçildi.

..

• İlçe Nüfus Müdürlüğünden (04.01.2018)

İlçe Nüfus Müdürlüğü Hafta içi akşam saat 18.00 ve Hafta sonu Cumartesi günü saat 17.00 'a kadar hizmet verecek.

04.01.2018